Van Haber

Vanlı Zümra doğum günü pastasını Filistin’e bağışladı

Van’da Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermese, 6 yaşındaki minik Zümra, doğum günü pastasını bağışlayarak anlamlı bir katkıda bulundu.

Abone Ol

Van’da Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermese, 6 yaşındaki minik Zümra, doğum günü pastasını bağışlayarak anlamlı bir katkıda bulundu. Küçük yaşına rağmen büyük bir yüreklilikle hareket eden Zümra, kermese gelenlerin takdirini kazandı.

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki katliamlarına 376 gündür devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in son 24 saatte gerçekleştirdiği 6 saldırıda 65 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 140 kişinin ise yaralandığı kaydedildi. Açıklamada, İsrail’in Gazze’ye 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının toplam 42 bin 409’a, yaralıların sayısının ise 99 bin 153’e yükseldiği bildirildi. Siyonistler tarafından yapılan saldırılarda binlerce çocuk ve kadın şehit edilirken Van’ın Beşyol meydanında düzenlenen Filistin’e destek kermesinde doğum günü pastasını Gazzeli çocuklara bağışlayan Minik Zümra yüreklere dokundu.

“ÖZGÜR FİLİSTİN ÖZGÜR ÇOCUKLAR”

Van'da 'Dünyayı İyilik Kurtaracak' sloganı ile başlattığı hareketle binlerce çocuğa ulaşıp yardım eli uzatan öğretmen Neslihan Erdoğan, “Özellikleri doğum günü pastasını kermese bağışladı. Buradan gelecek geliri gazzedeki kardeşlerine hediye olarak göndermek istediğini iletti ve bu güzel düşüncesiyle hepimizin mest etti. Zümra umarız. Güzel bir yaşı ömrü olur. Gazzedeki kardeşlere de onun gibi özgür olur. Özgür Filistin Özgür çocuklar” dedi.