Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın 7 ilçesinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. İşte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri….

İPEKYOLU

Bahçıvan, valimithat bey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Alipaşa mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Alipaşa, bahçıvan, valimithatbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, örene,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, görüşlü,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Ağaçören, ağırkaya, çubuklu, evbeyli, gözütok, kardoğan, kekiksırtı, köycük, mağara, söğütlü, ulupamir, uncular,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Beşçatak, değirmenköy, karpuzalanı, kavuncu, köşebaşı, sarmaç,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Ercişli Çiftçiler Fabrika Bekliyor Ercişli Çiftçiler Fabrika Bekliyor

TUŞBA

Esenpınar, halkalı, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Aşağı gölalan, yukarı gölalan, ılıkaynak, yukarı güneyce, erçek, karagündüz, yeni mahalle, serhat mah. Bostaniçi mah. Seyit fehim arvasi mah. Fırat mah. Karşıyaka mah. Hacıbekir mah. Selahattin eyyubi (fırat), kevenli mahalleri ile bağlı sokaklar ve bostaniçi toki ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Beyüzümü mahallesi ve bağlı sokaklar, vangölü et kesimhanesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Aşağı ve yukarı yorganlı, yarımkaya, yavuzlar, boyaldı, gözdeğmez, dönerdere, eğribelen, sugeçer, kalecik, yukarı balçıklı,yumruklu, çavuşlar, mahmudiye, bodurağaç, çırak köy, dorutay, hacıali, kaşıkara,yukarı tulgalı, damlacık, boğazkesen,kırkçalı,altınboğa,eskı emek,oymaklı,savatlı,aşağı akçagül,kargalı,aksorguç,aşağıkoçkıran,sarıköy,seydibey,tepedam,aşağıyorganlı,çubuklu,sağmalı,yünkuşak,aşağıbalçıklı,hacıkışlak,istasyon,mehmetalan,mollatopuz,aşağıtulgalı,cumhuriyet,dağdeviren,günyüzlü,şehittepe,şemsettin ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Kuşçu, akbulak, dağören, erişen, otlakbaşı, doğangün, akçaçay, çakmak, esenkoç,sürüyolu,sarımemet mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

SARAY

Çakmakköy,kurucan,bakışık,çartak,yamanyurt,zincirkıran,baltepe,kapıköy,karahisar,kekikdüzü,feritmelen,kargalı,kepir,atatürk,dolutaş,mahmudiye,sırımlı,çaybağı,değirmigöl,kazlıgöl,koçbaşı,beyarslan,kazımpaşa,keçikayası,örenburç,yeşilağaç mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Halit Aydin