2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde lig hazırlıklarını sürdürüyor. Altyapıdan yetişen genç yetenek Anıl Yıldırım ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Vanspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Dumlupınar Ortaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir? Dumlupınar Ortaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir?

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde lig hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, 3 günlük iznin ardından Van'da tekrar toplandı. Lig çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren takım, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda iç ve dış transferde toplam 24 futbolcuyu kadrosuna kattı.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'u kadrosuna dahil etti.

Son olarak Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'un transferiyle eksiklerini büyük ölçüde gideren Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam'ın raporu doğrultusunda orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor. Van temsilcisi, altyapıdaki başarılı futbolcuları da yakından takip ediyor. Bu bağlamda, performansıyla dikkat çeken Anıl Yıldırım ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Vanspor Futbol Kulübü, Anıl Yıldırım ile yapılan anlaşma hakkında, "Altyapımızdan yetişen Anıl Yıldırım ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. İmza törenine sportif direktörümüz Ahmet Bilici'nin de katıldığı bu anlaşmanın, Anıl için başarılarla dolu bir kariyerin başlangıcı olmasını diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Muhabir: Güneş Karabulut