TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Van Spor Futbol Kulübü, ligin 4. haftasında bugün saat 15:30’da Çimentaş Elazığspor ile karşı karşıya geliyor. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek bu önemli maç, Vanspor'un 3 puan hedeflediği bir karşılaşma olacak.

Dikkat! Van'ın 8 ilçesinde elektrikler kesilecek Dikkat! Van'ın 8 ilçesinde elektrikler kesilecek

Vanspor, ligin ilk haftasında Belediye Derincespor'u 2-1, ikinci haftada ise Nazillispor'u 3-0 yenmeyi başardı. Üçüncü hafta maçında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan takım, Çimentaş Elazığspor karşısında galibiyet alarak üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor.

Maç öncesinde Ayberk Kaygısız ve Masis Gülük'ün sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak olması, teknik ekibi zorluyor. Ancak Vanspor, ev sahibi avantajını kullanarak maçı kazanmak için sahada elinden geleni yapacak.

Karşılaşma, Van'ın tek ulusal kanalı olan Van TV’den naklen yayınlanacak ve yenidogugazetesi.com üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Taraftarların coşkulu desteğiyle başlayacak maçta, saha içine atılan konfetiler nedeniyle oyun başlangıç saati biraz gecikti.

Tüm Van taraftarını stadyuma davet eden Vanspor, bu kritik mücadelede destek bekliyor. Başarılar, Vanspor! van haber

Muhabir: Yeşim Aşan