Başkaleli Muhammed Bekir dünya şampiyonluğu için ter döküyor Başkaleli Muhammed Bekir dünya şampiyonluğu için ter döküyor

Vanspor Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Alpay Koçaklı ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Alpay Koçaklı ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi. Vanspor FK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teşekkürler Alpay Koçaklı! Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Alpay Koçaklı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

ALPAY KOÇAKLI KİMDİR?

1998 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Alpay Koçaklı, Karabükspor Altyapısında futbola başladı. Daha sonra Karabükspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Alpay Koçaklı, Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydi. Kariyerinde 168 resmi maça çıkan Alpay Koçaklı, 27 gol atıp, 10 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 23 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü.

Bu periyotta 7 bin 789 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, önceki sezon Şanlıurfaspor formasıyla 23 resmi maça çıkmıştı. Bu maçlarda 7 gol atıp, 2 asist üreten Alpay, 742 dakika sahada kaldı.

Sağ kanat, sol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabilen ve geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 28 resmi maçta forma giyen Alpay Koçaklı, bu periyotta 1 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu. 824 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, bu süreçte 3 kez sarı kart gördü.

Muhabir: Yeşim Aşan