ACNTurk Vanspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu öncesi önemli bir adım atarak genç golcü Harun Kavaklıdere ile yeniden anlaşma sağladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyen Harun Kavaklıdere’nin yeni sezonda da Vanspor formasını giyeceği belirtildi.

Açıklamada, “2024-2025 sezonu planlaması kapsamında, geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Harun Kavaklıdere ile yeniden anlaşma sağlanmıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Harun Kavaklıdere’ye başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Harun Kavaklıdere, genç yaşına rağmen gösterdiği üstün performans ve attığı kritik gollerle taraftarın sevgisini kazanmıştı. Vanspor, bu anlaşma ile hem hücum hattını güçlendirdi hem de taraftarlarına güven verdi. Yeni sezonda Harun’un performansı, Vanspor’un başarısında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atana Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Vanspor 0-1 Geriye Düştü Vanspor 0-1 Geriye Düştü

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Sahada, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü.

Muhabir: Güneş Karabulut