Van’da birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor ikinci kamp çalışmaları kapsamında Kayseri’ye gitti. Burada ilk hazırlık maçı kapsamında Osmaniyespor Futbol Kulübü ile karşılaşan Van temsilcisi maçı 3-0 kazandı.

Sezona 1. Lig hedefi ile yeni hazırlanan Vanspor ikinci etap kamp hazırlıkları kapsamında Kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Süper lig ekibi Kayserispor ile mücadele eden Vanspor yeni sezon öncesi önemli bir sınavdan geçti.

KAYSERİ MÜCADELESİ

Maçı 3-1 kaybeden Vanspor’un tek gölünü Sergen Yatağan kaydetti. Karşılaşmanın 15. dakikasında Boa Morte'nin golü ile 1-0 öne geçen Kayserispor’a Vanspor 30. dakikada Sergen Yatağan'ın penaltıdan attığı golle cevap verdi. 35. dakikada Miguel Cordoso Kayserispor'un 2. golünü kaydetti ve ilk yarı 2-1 Kayserispor üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda da sahada etkili olan Kayserispor Ramazan Civelek'in golü ile maçı 3-1 kazandı.

Vanspor kendi evinde 1-0 yenildi Vanspor kendi evinde 1-0 yenildi

Sezona kongre ile başlayan Vanspor iç ve dış transferde23 oyuncu kadrosuna kattı. Kayserispor karşısında eksiklerini gören Vanspor yapacağı son hazırlık maçıyla birlikte lige güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Vanspor, son hazırlık maçını Çarşamba günü Adana 01 Futbol Kulübü ile olacak.

Muhabir: Adil Harmancı