İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi, yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vanspor Sportif Genel Koordinatörü Sedat Dicle, Vanspor'u başarıya taşımak için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirtti.

Dicle, yaptığı açıklamada, "Bu sezon için çok önemli bütçeler harcandı ve bu bütçe doğrultusunda değerli futbolcular transfer edildi. Van kampının ardından takımımız, Kayseri'de 15 günlük bir kamp süreci geçirdi. Bu kamp sürecinde 4 hazırlık maçı oynadık ve bu maçlar oldukça verimli geçti. Maç performansını korumak adına, burada bir hazırlık maçı daha oynanması kararı aldık ve son hazırlık maçımızda Ağrıspor ile karşılaştık. Yeni sezona hazırız. Taraftarlarımız ise takımlarıyla dördüncü haftada oynanacak Elazığspor maçında buluşacak." dedi.

Koordinatör Dicle, iç transferde şu ana kadar 11 futbolcuyla anlaşma sağladıklarını ve 14 dış transfer gerçekleştirdiklerini ifade etti. "Transferlerimizin hepsi 2. Lig'in en değerli oyuncularından oluşuyor. Çok ciddi bir oyuncu grubumuz var. Transfer çalışmaları halen devam ediyor ve Vanspor’un gücüne güç katacak oyuncuları bünyemize katmaya devam edeceğiz. Transfer dönemi 13 Eylül’de sona erecek. Ancak, her zaman söylediğim gibi, bir yarış varsa orada Vanspor her zaman favoridir. Bu nedenle, teknik heyetimizin ve yönetimimizin neler yapacağı merakla takip edilecektir."

Ayrıca, tesislerle ilgili bakım ve onarım çalışmaları yapıldığını belirten Dicle, "Bu çalışmalar yeterli olmayacaktır. Yönetim kurulumuz, yeni tesislerle ilgili gerekli girişimlerde bulundu. İnşallah bu sene el birliği ile Vanspor'u başarıya taşımak için çalışacağız." şeklinde sözlerini tamamladı.

Muhabir: Kader Çelik