VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel, kulübün mali durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Temel, şimdiye kadar 180 milyon TL harcadıklarını, geçen yılın 42 milyon TL borcunu ödendiğini ve 11 milyon TL prim parasını dağıttıklarını belirtti. Ayrıca, kulübün tesis yaparak altyapıdan oyuncu çıkaracağını vurguladı. Temel, "Kupalarımızı kurtarmak için yaklaşık 1 milyon TL para verdik. Hiç kimse karamsar olmasın, bu takım hak ettiği yere gelecektir," dedi.

Temel, konuşmasının devamında, "Vanspor, IBAN dağıtan bir takım olmayacak," ifadesini kullandı. "Taraftar istedi diye değil, başarısız olduğu için hocayı gönderdik," diyerek de takımın yönetim felsefesini dile getirdi.

Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor

Erol

Erol Temel, "Şimdiye kadar 180 milyon TL para harcadık. Geçen yılın 42 milyon TL borcunu ödedik. Nurullah Aslan ve geçen sezondan birkaç futbolcu, alacakları için bizi mahkemeye verdiler. Geçen senenin 11 milyon TL prim parasını verdik. Şahsi olarak cebimden 70 milyon TL harcadım. Kupalarımızı kurtarmak için yaklaşık 1 milyon TL para verdik. Hiç kimse karamsar olmasın, bu takım hak ettiği yere gelecektir! Herkes VanSpor'da oynadığının farkında olacak; gerekirse kadro dışı bırakırız! Bize bir adım gelene biz beş adım gideriz, ama bir adımda geri gitmeyiz. Biz VanSpor’a gelecek sezonun hazırlıkları için tesis yapacağız ve altyapıdan oyuncu çıkaracağız. Hedefimiz çok büyük! VanSpor, IBAN dağıtan ve oradan buradan para toplayan bir takım olmayacak. Sportif direktörlüğü şimdilik ihtiyaç olarak görmüyoruz. Taraftar istedi diye değil, başarısız olduğu için hocayı gönderdik.” Dedi.

Kaynak: Haber Merkezi