2024-2025 futbol sezonunda ikinci ligde mücadelesine devam edecek olan Vanspor, savunmasını güçlendirmek amacıyla Esenler Erokspor'dan Onur Özcan'ı kadrosuna kattı. Van temsilcisi, bu transferle birlikte savunmada önemli bir eksiğini giderdi.

Bu sezon kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Van ve Kayseri’de iki etaplı kamp sürecini tamamlayan takım, bir yandan da eksik mevkilere takviye yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Esenler Erokspor ile şampiyonluk yaşayan stoper Onur Özcan'ı renklerine bağladı.

Onur Özcan, kariyerinde 322 resmi maçta forma giymiş, 24 gol atıp, 2 asist yaparak savunmada etkin bir rol oynamıştır. Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncu, Vanspor’un stoper mevkisindeki önemli açığını kapatacak.

Vanspor, şimdiye kadar 23 futbolcuyla resmi anlaşma sağladı. İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak gibi isimlerle devam kararı alan kırmızı-siyahlı ekip, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Takımın yeni başkanı Erol Temel ve transfer komitesi, Teknik Direktör Tahsin Tam’ın sunduğu liste doğrultusunda eksik mevkilere takviyeler yapmaya devam ediyor. Kamp sürecinde beklenen performansı gösteremeyen Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın ile ise yollar ayrıldı.

Vanspor ve Aksarayspor Maçında İlk 11’ler Belli Oldu Vanspor ve Aksarayspor Maçında İlk 11’ler Belli Oldu

Onur Özcan Kimdir?

1992 yılında İzmir'de doğan Onur Özcan, futbola Torbalıspor altyapısında başladı. Manavgatspor, Gölcükspor, Karacabey Belediyespor, Bucaspor ve Esenler Erokspor formalarını terleten deneyimli stoper, kariyerinde 322 resmi maçta 24 gol ve 2 asist ile oynadı. 26 bin 20 dakika sahada kalan Onur, 78 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü. Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor ile 26 maçta 3 gol kaydeden Onur, Vanspor’un savunmasındaki boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Muhabir: Kamuran Demir