Spor

Vanspor Teknik Direktör Ümit Bozkurt ile lidere bilendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Teknik Direktör Ümit Bozkurt öncülüğünde bu hafta yine ligde liderlik koltuğuna oturan 68 Aksaray ile karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Teknik Direktör Ümit Bozkurt öncülüğünde bu hafta yine ligde liderlik koltuğuna oturan 68 Aksaray ile karşı karşıya gelecek. Van Atatürk Şehir Stadyumunda yapılacak karşılaşmayı hakem Enver Aydın yönetecek.  Vanspor FK hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Lider 68 Aksaray ile karşı karşıya gelecek. Şahabettin Özarslan tesislerinde Teknik Direktör Ümit Bozkurt öncülüğünde aralıksız süren antrenman çalışmalarıyla Vanspor karşılaşmaya hazırlanıyor. Hafta sonu cumartesi saat 15:00’da Van Atatürk Şehir stadyumunda yapılacak karşılaşmayı hakem Enver Aydın yönetecek. 


“HEDEF LİDERE KARŞI 3 PUAN”

Geçtiğimiz haftalarda Vanspor, deplasmanda lider Menemen FK ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Vanspor, 73. dakikada rakibinin golüne engel olamadı ve iki takım 1-1 berabere kalarak, hanelerine tek puan yazdırdı. Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 1-1'lik Menemen FK beraberliğinin ardından Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayıran Vanspor, Ümit Bozkurt ile anlaştı. Vanspor'da üçüncü kez teknik direktörlük yapacak olan Ümit Bozkurt lidere karşı yapılacak karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyor.

Antrenman çalışmalarında futbolcular ile görüşerek motivasyon konuşması yapan Teknik Direktör Ümit Bokzurt, “Benim karakterimi bilin diye söylüyorum arkadaşlar. Benim karakterim, 90 dakika boyunca maçta kalmanızı isterim, nasıl ki bir memur saat 14:30’da işi bırakamıyorsa bir futbolcuda 90 dakika boyunca oynayacak, diri duracak” dedi. 


Ayrıca Teknik Direktör Ümit Bozkurt’un futbolcularla bire bir ilgilenerek moral, motivasyon ve tanıma amaçlı diyaloglar kurduğu gözlemlendi. Vanspor bu hafta lider takıma karşı 3 puan alarak fükstür sırlamasında ileri taşınmayı hedefliyor. 


VANSPOR FK- AKSARAYSPOR MAÇI CANLI YAYIN 
Van’da kıran kırana yapılacak karşılaşma Van’ın tek ulusal kanalı Van TV ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor. Sunucu Muhammet Emre Tekin’in anlatımında yapılması beklenen karşılaşma aynı zamanda yenidogugazetesi.com web haber sitesinden de canlı olarak sporseverlere aktarılacak.