Van Haber

Vanspor, Üst Üste Kaybettiği Puanlarla Zirve Hedefinden Uzaklaşıyor

Vanspor, yüksek bütçeli kadrosuna rağmen son haftalarda üst üste kaybettiği puanlarla hedeflerinden oldukça uzaklaştı. Son olarak Erbaaspor karşısında da mağlup olan Van ekibi, 6 maçta 8 puan kaybetti.

Abone Ol

Lige iddialı bir kadro ile yüksek bütçeyle başlayan Vanspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla hedeflerinden iyice uzaklaştı. Sezonun başında şampiyonluk için büyük umutlarla yola çıkan Van ekibi, teknik direktör değişikliğiyle birlikte toparlanma beklese de, yeni teknik direktör Ümit Bozkurt yönetiminde de istenilen performansı bir türlü sergileyemedi. Bozkurt’un gelişiyle birlikte 5 maçta 5 puan kaybeden Vanspor, son olarak 2-1 mağlup olduğu Erbaaspor karşısında da 3 puan kaybetti.

Vanspor, geçtiğimiz haftalarda ligin zayıf takımlarından Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşmış ve rakip 2. yarının tamamını 10 kişi oynamasına rağmen üstünlük sağlayamamıştı. Arnavutköy Belediyespor karşısındaki bu beraberlikle de zirveye olan uzaklığını artıran Vanspor, Erbaaspor karşısında da galibiyet alamayarak zor bir sürecin içine girdi.

Son 6 maçta 8 puan kaybeden ve beklentilerin çok altında kalan Vanspor, bu kötü gidişatla birlikte ligin zirvesine tırmanma yolunda büyük bir kayıp yaşadı. Teknik direktör Ümit Bozkurt’un bu durumu toparlaması ve takımın toparlanarak yeniden yarışa dahil olması için önümüzdeki haftalarda nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.