Spor

Vanspor yine liderle karşılaşacak, karşılaşmanın hakemi belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor bu hafta yine ligde liderlik koltuğuna oturan 68 Aksaray ile karşı karşıya gelecek. Van Atatürk Şehir Stadyumunda yapılacak karşılaşmayı hakem Enver Aydın yönetecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor bu hafta yine ligde liderlik koltuğuna oturan 68 Aksaray ile karşı karşıya gelecek. Van Atatürk Şehir Stadyumunda yapılacak karşılaşmayı hakem Enver Aydın yönetecek.

Vanspor Futbol Kulübü ligin 6. Haftasında füksürde birinci sırada yer alan 68 Aksaray spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Karşılaşma hakem Enver Aydın’ın düdüğüyle başlayacak. Karşılaşmada, Mehmet Ali Vardar 1. Yardımcı Hakem, Tuncay Ercan 2. Yardımcı Hakem, Muammer Sarıdağ Dördüncü Hakem, Mehmet Şükrü Közcü Gözlemci, Abdülkadir Kardaş Temsilci, Ahmet Muhtar Akıncı Temsilci olarak görev alacak.

Vanspor, deplasmanda lider Menemen FK ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Vanspor, 73. dakikada rakibinin golüne engel olamadı ve iki takım 1-1 berabere kalarak, hanelerine tek puan yazdırdı. Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 1-1'lik Menemen FK beraberliğinin ardından Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayıran Vanspor, Ümit Bozkurt ile anlaştı. Vanspor'da üçüncü kez teknik direktörlük yapacak olan Ümit Bozkurt'un nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edilirken gözler bu hafta yapılacak Aksarayspor karşılaşmasına dikildi.

TFF 2. Lig’de geçtiğimiz hafta ligde lider durumunda bulunan, Menemen ile 0-0 berabere kalan ve maçın ardından teknik direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırmış ve takımın başına Ümit Bozkurt’u getirmişti. Son haftalarda kaybedilen puanlar sonrası düşüşe geçen Vanspor 68 Aksaray’ı, Cumartesi günü saat 15.00’de ağırlayacak.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

68 Aksarayspor maçı, Vanspor için sadece üç puan değil, aynı zamanda yeni bir başlangıç anlamına geliyor. Takım, taraftarının desteğini arkasına alarak, sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kulüp yönetimi ve taraftarlar, Bozkurt'un liderliğinde alınacak iyi sonuçların, sezonun geri kalanında moral kaynağı olacağına inanıyor.

Vanspor Aksaray maçı CANLI YAYIN

Van Atatürk Şehir Stadyumunda Cumartesi günü saat 15:00’da başlayacak karşılaşma Van’ın tek ulusal kanalı Van TV ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor. Sunucu Muhammet Emre Tekin’in anlatımında yapılması beklenen karşılaşma aynı zamanda yenidogugazetesi.com web haber sitesinden de canlı olarak sporseverlere aktarılacak. Van Haber