Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Erbaspor'u 4-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.
9 Mart 2025 Pazar günü sahasında karşılaşacağı ligin güçlü takımlarından Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi sahasında karşılaşacağı Başkent temsilcisini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.
“Ankarademirspor ‘u mağlup etmenin hesabını yapıyoruz”
Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Artık bu saatten sonra kenetlenmeliyiz. Çünkü kalan maçlarda en iyi sonuçlar almalıyız. Onun için Ankarademirspor ‘u mağlup etmenin hesabını yapıyoruz. Sahada aslanlar gibi mücadele edecek olan Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah sahadan 3 puan almayı hedefliyoruz. İfadelerini kullandı.