Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor Futbol Kulübü'nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Hazırlıklarla birlikte kadrosunu da tamamlamaya çalışan kulüpte bu akşam arka arkaya sponsor açıklaması yapıldı. İlk olarak isim sponsoru açıklanırken daha sonra Forma Göğüs Sponsoru duyuruldu. Kulüpte yapılan açıklamalar bununla da kalmadı. Son olarak takımın şort, kol ve sırt sponsorları da kamuoyuna duyuruldu.

ŞORT SPONSORU

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vanspor olarak, yeni şort reklam sponsorumuzun Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, hem Van şehrine hem de Vanspor'a önemli katkılar sunacak. Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin desteğiyle, kulübümüzün başarısını daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz.

Yeni sezonda, Vanspor'un şortlarında Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. logosu yer alacak ve bu iş birliğiyle başarılarımıza yenilerini eklemeyi, taraftarlarımızla birlikte büyük zaferlere ulaşmayı amaçlıyoruz. Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz."

KOL SPONSORU

Vanspor'da yapılan bir diğer açıklama ise Kol Sponsoru ile ilgili oldu.

Açıklamada; "Vanspor olarak, kol sponsorumuzun İmaj Yapı A.Ş. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşaat sektöründe güçlü bir yere sahip olan İmaj Yapı A.Ş., takımımıza sunduğu destekle Vanspor'un başarısına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Bu önemli işbirliği sayesinde, yeni sezonda formalarımızın kollarında İmaj Yapı A.Ş. logosunu gururla taşıyacağız. İmaj Yapı A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Levent Cankurtaran'a bu değerli katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Vanspor olarak, taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere imza atma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz." denildi.

SIRT SPONSORU

Van Büyükşehir Belediye Vanspor, Doğu Beyazıt Maçıyla Yeni Sezona Başlıyor! Van Büyükşehir Belediye Vanspor, Doğu Beyazıt Maçıyla Yeni Sezona Başlıyor!

Son olarak Sırt Sponsoru açıklandı. Vanspor FK'dan sırt sponsoru ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, 2024-2025 sezonu için önemli bir adım atarak sırt sponsorluğu anlaşması imzalamıştır. Sırt sponsorumuz olan Vanlı iş insanımız, yol arkadaşımız ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saim Adıyaman'a teşekkürlerimizi sunarız.

Bu işbirliği, Vanspor'a olan desteğin ve güvenin bir göstergesi olarak büyük bir anlam taşımaktadır. Reform İnşaat'ın kulübümüze olan katkıları için bir kez daha Sayın Saim Adıyaman'a ve ekibine minnettarız. Birlikte daha güçlü başarılara imza atacağımıza inanıyoruz."

Muhabir: Hikmet Pülat