Van Haber

Vanspor'dan yeni sezon forma tanıtımı

Vanspor, 2024-2025 sezonu için büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp, bu sezona özel olarak hazırlanan formalarını, Van’ın tarihine tanıklık eden mekanlarda tanıttı.

Abone Ol

Vanspor, 2024-2025 sezonu için büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp, bu sezona özel olarak hazırlanan formalarını, Van’ın tarihine tanıklık eden mekanlarda tanıttı. "Van’ın ruhunu giydik, şampiyonluğa yürüyoruz!" sloganıyla yola çıkan Vanspor, hem sahada hem de kültürel mirasını taşıyan formalarıyla fark yaratmayı hedefliyor.

Yeni yönetimle birlikte şampiyonluk hedefini belirleyen Vanspor, taraftarlarını da bu heyecana ortak olmaya davet ediyor. 30 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan Store Mağazası'nda, tüm Vanspor camiası ve taraftarlar yeni sezon formalarını satın alarak takımlarını destekleyebilecek.

Vanspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Şampiyonluk yolunda bizimle yürümek isteyen tüm taraftarlarımızı mağazamıza bekliyoruz. Bu sezon, sadece sahada değil, şehrimizin ruhunu yansıtan formalarımızla da gurur duyacağız" denildi.