Van Haber

Vanspor’un ismi değişti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Van Spor FK, isim değişikliği yaparak dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, yeni isim sponsoru anlaşması ile birlikte adını Artı Değer Van Spor FK olarak değiştirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Van Spor FK, isim değişikliği yaparak dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, yeni isim sponsoru anlaşması ile birlikte adını Artı Değer Van Spor FK olarak değiştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda isim sponsoru, göğüs reklam sponsoru, sırt reklam sponsoru, kol reklam sponsoru ve şort reklam sponsoru anlaşmaları yaptığını duyuran Van Spor FK, bu sponsorluk anlaşmalarıyla kulübün adını değiştirme kararı aldı. Yeni isim, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde de güncellenerek Artı Değer Van Spor FK olarak yer aldı.

Vanspor sponsorlarına teşekkür eden Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Erol Temel, “Bizler üçlü dörtlü masa kurmayacağız. İlk bu yola çıktığımızda 80 milyon bütçe ile çıkıyorum dedim bunu ilk yaptığım bir basın açıklamasıyla dile getirdim. Bugüne kadar harcamalarımızı yaptık, taktir edersiniz ki bu futbol kulübü ve bu yönetim Van halkıyla bütünleşmiş bir yönetimdir. Biz hiçbir şekilde bugüne kadar hiç kimsenin kapısına gidip biz Vanspor’a geldik, bize destek verin daha demedik. Bu anlamda hiçbir çalışma yapmadık ama kısa sürede çalışmalarımızı tamamladıktan sonra destek için kapısını çalacağımız insanlarımız var. Vanspor’a destek veren kimler varsa başımızın üstünde yeri var, bu arada bizim sponsorluklarımız var, bu sponsorluklarla ilgili hem Turgut Fırat Göğüs Sponsoru arkadaşımız, bunun yanı sıra Vanspor artı değer oldu, çevre mühendislik bizim en büyük destekçimiz oldu. Reform inşaat Saim Adıyaman sırt sponsorluğumuzu üstlendi. İmaj yapı Levent Cankurtaran her zaman Vanspor’a destek oldu. Tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Biz Vansporu hak ettiği yere getirebilmek için bu yönetimle yola çıktık, bu yolun sonu da inşallah şampiyonluk olacak, hep birlikte bu kupayı kaldıracağız. Vanspor’un yıllardır, hasretini çektiği birinci lige hep birlikte çıkarız diye umut ediyorum” diye konuştu.