Vanspor'un rakiplerinden TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Menemen FK, sezonun ilk 5 haftasında topladığı 13 puanla ikinci sırada yer alıyor. İzmir ekibi, sezonun ilk 4 haftasında art arda kazandığı galibiyetlerle dikkat çekerken, geçtiğimiz hafta Vanspor FK ile oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak galibiyet serisini sonlandırdı. Menemen FK, sezonun ilk 5 haftasında 13 puan toplarken, deplasmanda ise 2 maçta 6 gol atıp, yalnızca 2 gol yiyerek dikkat çekici bir performans sergiledi.

Menemen FK, 6. ve 7. hafta maçlarını deplasmanda oynayacak. 6 Ekim Pazar günü Elazığspor ile karşılaşacak olan Menemen FK, ardından 13 Ekim Pazar günü Giresunspor ile mücadele edecek. Teknik Direktör Burhanettin Basatemür ve oyuncuları, her iki deplasmandan da kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

Elazığspor Maçı Öncesinde Eksikler Can Sıkıyor

Amedspor-Erokspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Canlı Yayın Detayları! Amedspor-Erokspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Canlı Yayın Detayları!

Menemen FK, Elazığspor maçı öncesi eksik oyuncularından dolayı zor bir dönemeçten geçiyor. Geçtiğimiz hafta Vanspor FK maçında kırmızı kart gören forvet Seçim Can Koç, bu maçta cezalı duruma düştü. Ayrıca, Van karşılaşmasında adale sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkamayan kanat oyuncusu Burak Yeşilay’ın da 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ayrıca, genç oyuncu Emirhan Arkutcu, U19 Milli Takımı'na çağrıldığı için Elazığ deplasmanında yer almayacak.

Bu eksik oyunculara rağmen Menemen FK, hedeflediği galibiyetler için mücadele edecek.

Kaynak: Haber Merkezi