Van Haber

Yarınları Koruma Derneği’nden çocuklara bot ve mont yardımı

Van’ın Çatak ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara, Yarınları Koruma Derneği tarafından bot ve mont yardımı yapıldı.

Abone Ol

Dernek, soğuk kış günlerinde çocukların okula rahat ve güvenli bir şekilde gitmeleri için anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Kışın zorlu koşullarını hafifletmeyi amaçlayan bu yardım, Çatak ilçesindeki birçok çocuğun yüzünü güldürdü.

Çatak ilçesinde düzenlenen yardım kampanyası, köy okullarında eğitim gören çocuklar için büyük bir moral kaynağı oldu. Kış mevsimine hazırlık olarak yapılan bu yardım, çocukların eğitim hayatlarına katkı sağlamak ve kışın zorlu şartlarından etkilenmeden derslerine devam edebilmeleri amacıyla gerçekleştirildi. Dernek üyeleri, çocuklarla birebir ilgilenerek onlara sıcak birer bot ve mont hediye etti.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN DESTEK

Merhum Abdullah Canatak adına kurulan Yarınları Koruma Derneği Başkanı Gülcan Gözcü, yardım etkinliğinde yaptığı açıklamada, dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi çocukların yanında olduklarını belirtti. Gözcü, “Amacımız, soğuk kış günlerinde çocuklarımızın üşümesini engellemek, onları daha iyi koşullarda eğitimlerine devam etmeye teşvik etmektir. Dernek olarak bu tür yardımları sürdürmeyi ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

GÖZCÜ: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Dernek Başkanı Gülcan Gözcü, yardımların sadece Çatak ilçesi ile sınırlı kalmayacağını ve diğer ihtiyaç sahibi bölgelerde de benzer projelerin hayata geçirileceğini söyledi. “Çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm yaratabiliyorsak, bu bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve eğitimlerine devam edebilmeleri için elimizden geleni yapacağız” diyerek yardımların devam edeceğini vurguladı.