Gündem

"Yenidoğan Çetesi" Mağduru Baba Canlı Yayında İsyan Etti

Türkiye'yi sarsan "Yenidoğan Çetesi" olayıyla ilgili konuşan mağdur baba Ozan Öztürk, kaybettiği oğlunun vücudunda gördüğü izleri anlatıp "Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Abone Ol

Ozan Öztürk, 2019 yılında ikiz bebeklerinden birini kaybeden bir baba olarak katıldığı canlı yayında şoke edici açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi derinden sarsan "Yenidoğan Çetesi" olayının ele alındığı programda, oğlunun doğumundan sonra yaşananları detaylıca anlattı. Öztürk, çocuğunun ölümüne dair birçok soru işareti olduğunu belirterek, çocuğunun cansız bedeninde kan ve iğne izleri gördüğünü ifade etti.

"Her Şey Normaldi, Sonra Küveze Aldılar"
Ozan Öztürk, eşiyle birlikte 2019 yılında özel bir hastanede ikiz bebek sahibi olduklarını ve başlangıçta her şeyin yolunda göründüğünü söyledi. Ancak, gözlerinin önünde bebeklerinin küveze alındığını, yoğun bakıma götürüldüğünü belirtti. Kızlarını 11 gün sonra evlerine getirdiklerini ancak oğulları için aynı şeyin geçerli olmadığını vurguladı.

"Fırat Sarı Bizi Kandırdı"
Öztürk, Yenidoğan Doktoru Fırat Sarı’nın kendilerini yanlış bilgilendirdiğini iddia etti. Doktorun oğlunu entübe ettiğini ve durumu kötüleştikçe daha fazla yoğun bakımda tutulduğunu belirten Öztürk, her gün farklı bilgiler aldıklarını ve çocuğunun 24 gün boyunca yoğun bakımda kaldığını söyledi.

"İğne İzleri Gördüm"
Baba Öztürk, oğlunun ölümünü "doğal" olarak kabullendiklerini ancak zamanla şüphelenmeye başladığını anlattı. Çocuğunun cansız bedenini gördüğünde ise göğsünde kan izleri ve 3-4 iğne izi fark ettiğini ifade eden Öztürk, bu işin peşini bırakmayacağını vurguladı.