Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor. İlk hafta deplasmanda Ajax'a 4-0 yenilen siyah-beyazlılar, taraftarı önünde Eintracht Frankfurt karşısında galip gelerek moral bulmayı ve Avrupa Ligi'ndeki sıralamasını yükseltmeyi hedefliyor. Peki, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt Maçı Detayları

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Bu iki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, bu zorlu karşılaşmada taraftarı önünde galip gelerek Avrupa Ligi'ndeki ilk puanlarını almak istiyor.

  • Maç Tarihi: 3 Ekim Perşembe
  • Maç Saati: 22.00
  • Stadyum: Tüpraş Stadı
  • Yayın Kanalı: TRT 1 (Canlı)

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş:
Mert, Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Rashica, Immobile

Başkaleli Muhammed Bekir dünya şampiyonluğu için ter döküyor Başkaleli Muhammed Bekir dünya şampiyonluğu için ter döküyor

Eintracht Frankfurt:
Eintracht Frankfurt'un muhtemel 11'i henüz netleşmedi.

İki Takım Avrupa’da İlk Kez Karşılaşacak

Beşiktaş ve Eintracht Frankfurt, Avrupa kupalarında ilk kez birbirlerine rakip oluyor. Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax’a 4-0 mağlup olmuştu ve bu kez taraftarını sevindirmek için galibiyet arayacak. Eintracht Frankfurt ise ilk hafta Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı ve bu maçta da galibiyet peşinde olacak.66Fe53Eb9F4425Fb0F5E808F

Beşiktaş’ta Eksikler

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, bu kritik mücadelede forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın Sezon Performansı

Bu sezon Beşiktaş, Süper Lig, Süper Kupa ve Avrupa Ligi'nde çıktığı 10 maçın sadece birinde mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, toplamda 27 gol atıp 12 gol yedi. Bu başarılı performansını Eintracht Frankfurt karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi