Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Vanspor Futbol Kulübü 18 Temmuz Perşembe günü yapacağı genel kongre sonrası yeni yönetimi duyurmak için basınla bir araya geliyor.

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olağanüstü kongre sonrası 19 Temmuz cuma günü Vanspor kulüp başkan iş insanı Erol Temel'in başkanlığında oluşacak olan yeni yönetim ildeki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

 

Plakası Bile Hazırlandı! Van Erciş İl olacak mı? Plakası Bile Hazırlandı! Van Erciş İl olacak mı?

Yapılan açıklamada “AcnTURK Van Spor Futbol Kulübü yönetim kurulu 02.07.2024 Tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

 

Kulübümüz 18.07.2024 Perşembe günü Saat 18:00'de Van Elite World Hotel Toplanti Salonunda Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapmaya; ekseriyet sağlanmaması durumunda toplantının 25.07.2024 tarihinde Perşembe günü ayni yerde ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.

 

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gündemi aşağıdaki şekilde hazırlanmış olup Sosyal Medyadan ve Gazete ilanı ile duyurulmasına karar verilmiştir.

 

Açılış ve Yoklama

 

Divan heyetinin teşekkülü

 

Saygı durusu ve İstiklal Marsı

 

 

Tüzük Değişikliği

 

Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulunun Seçilmesi Dilek ve Temenniler Kapanış” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Hikmet Pülat