Van’ın Özalp ilçesinde ikamet eden Bülent Yıldız isimli vatandaşın yardım talebi Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin girişilmeleriyle karşılık buldu.

Havalimanı’nda sefer sayısı düşünce faturayı Van’a kestiler Havalimanı’nda sefer sayısı düşünce faturayı Van’a kestiler

Van’ın Özalp içesinde ikamet eden ve maddi sorunlar yaşayan Bülent Yıldız isimli bir vatandaş Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ulaşarak destek talep etti. Paylaşım sonrası dernek yetkililerine ulaşan ilçe kaymakamı Rahmi Bulut gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyerek ihtiyaç sahibi ailenin eksikliklerinin giderilebilmesi için talimat verdiğini söyledi.

İhtiyaç sahibi Yıldız, “Ben telefonu açıyorum, muhtara yardım ediyorum, yardımcı olmuyor. Kaymakamlığa direkçe vermişim diyor, bana gidip söyleyeceğim diyor, gidip söylemiyor. Ben ne yapayım abi, nereye gideyim? Ne yapabilirim? Bu durumda abi sizin yardımınıza, Allah rızası için bana bir yardım edin. Bir göz odam olsun yeter bana abi, bir göz oda, bir salon olsun yeter bana. Ben çok şey istemiyorum. Daha ne diyeceğim abi? Nereye gideyim daha? Ben daha perişanım abi. Düşmüşüm. Muhtarı arıyorum muhtar, hakaretler, küfürler, Diyor bana zırt pırt beni niye arıyorsun, ben daha kimi arayayım ağabey? Kimin var kimi arayacağım ağabey? Ne yapacağımı bilemiyorum abi. Sizden ben Allah rızası için bir yardım istiyorum. Bunu Sayın Kaymakam Bey'e de dinletseniz, gereken ileri iletseniz” diyerek yardım talep etti.

Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği paylaşımı sonrası dernek yetkilerin ulaşan İlçe Kaymakamı Yıldız, aileye gerekli desteklerin sağlanacağını söyledi.

Muhabir: Kader Çelik