Vangölü Spor Kulübü Başkanı Hicran İsaoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Büyük umutlarla kulübün başına geçen İsaoğlu, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamayla, görevinden affını isteyerek ayrıldığını belirtti.

İsaoğlu, paylaşımında şunları ifade etti: "Geçtiğimiz sezon Vangölü Spor Kulübü başkanlığı görevini üstlenmiş ve şerefle sahiplenmiştim. Görüşmeler sağladığım ve hayata geçirmek istediğim kompleks projemiz ve şampiyonluk hedefimiz için tüm olanaklar sağlanmış olmasına rağmen, mental yorgunluğumun hedeflerimi gerçekleştirmeme engel olacağını öngörüyorum. Onurlu duruşlarından ödün vermeyen futbolcu kardeşlerime ve büyük fedakarlık gösteren teknik ekibime minnet duyuyorum."

İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı

İsaoğlu, ayrıca kendilerini destekleyen STK başkanlarına, iş insanlarına ve taraftar gruplarına teşekkür ederek, "İlimiz ve takımım için yararlı olayım derken, onları zor durumda bırakarak, gelecek planlamalarında kötü bir anıya sebep olmak istemediğimden, kulüp başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Emeği geçmiş, yanımda olmuş herkesten affımı istiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla." diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Muhabir: Kamuran Demir