TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor Futbol Kulübü, forvet oyuncusu Mert Örnek ile anlaşmaya vardı.

Mert Örnek Kimdir?


Balıkesirspor takımında forvet mevkinde forma giyen Mert Örnek, 12 Şubat 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 183 cm boyunda ve 77 kilo olan Mert Örnek, sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 15 maça çıkan Mert Örnek, 1 sarı kart görmüş ve kırmızı kart almamıştır. Ancak, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamıştır.

VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar

Başarılı oyuncu, Vanspor’un girişimleri sonucunda takıma kazandırıldı. Vanspor yönetimi, Mert Örnek’in takıma katılmasıyla forvet hattında önemli bir güç kazanacaklarını belirtti.

Vanspor Kulübü Başkanı, Mert Örnek'in transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Mert'in takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Genç ve yetenekli bir oyuncu olması, hücum hattımızı daha da güçlendirecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

Mert Örnek ise Vanspor’a transferi hakkında, "Vanspor gibi köklü bir kulübe katıldığım için çok mutluyum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yaparak başarıya katkıda bulunmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Vanspor taraftarları, Mert Örnek’in transferini sevinçle karşıladı ve oyuncuya destek mesajları iletti. Vanspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor ve Mert Örnek’in de katılımıyla daha güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Muhabir: Hikmet Pülat