Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü, 10 Ağustos 2024 tarihli hava tahmin raporunda bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık olacağını, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini duyurdu.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) 10/08/2024 Tarihli Hava Tahmin Raporuna göre Bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık olması beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL

Rüzgârın güneyli ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenmektedir. Van Gölü Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi. İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıklarının Bitlis 32, Van 30, Muş 35 ve Hakkari 34 derece olacağı tahmin edilmektedir.

Muhabir: Hikmet Pülat