Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yerleşkesinde, başıboş köpekler bir kız öğrenciye saldırdı. Olay, öğrencinin kampüs içinde yürüdüğü sırada meydana geldi. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde kız öğrenci, köpeklerin saldırısından kurtarıldı.

Whatsapp Image 2024 10 17 At 12.36.39Öğrenci büyük bir panik yaşarken, kampüs içerisindeki başıboş köpek sorunu bir kez daha gündeme geldi. Olayın ardından öğrenciler, güvenlik önlemlerinin arttırılması ve yerleşkede dolaşan başıboş köpeklere karşı daha etkili tedbirler alınması çağrısında bulundu.

Ercişli Çiftçiler Fabrika Bekliyor Ercişli Çiftçiler Fabrika Bekliyor

“BURASI ÜNİVERSİTE Mİ?  BU BAŞIBOŞLUK NEREYE KADAR OLACAK”

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yönetiminin, hayvanların kontrol altına alınması ve öğrenci güvenliğinin sağlanması için acil bir plan hazırlaması bekleniyor.

Kadirşinas Vanlılar Derneği Başkanı Vedat Özgür, “Bugün saat 17.00gibi kızımı üniversiteden almaya gittiğimde iktisadi idari bilimler fakültesinin ön kısmından spor kompleksine giden yolda 2 köpek 1 kız çocuğuna saldırıyordu aracı durdurup müdahale ettik Nasıl bir üniversite 1 kız kayboluyor 1 kıza köpekler saldırıyor. Burası  üniversite mi ?  Bu başıboşluk nereye kadar olacak” dedi.

Muhabir: Halit Aydin