Van’da hava durumu yeni haftada nasıl olacak? Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) hava tahmin raporuna göre Van yeni hafta 28 derece ile başlayacak. Cuma gününe kadar hava durumu 30 dereceye ve üstüne çıkması bekleniyor.

 

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü verilerinden derlemiş olduğumuz verilere göre;

 

Van'da hava durumunun güneşli olacağı tahmin ediliyor. Hafta sonu 30 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı bugün en yüksek 28 derece olacak. Hissedilen sıcaklık 28 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr bugün genellikle az şiddette olacak. Van'ın yağış ihtimali yüzde 6 seviyelerinde olması ön görülüyor. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 28 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 19 derece seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi

 

GÜN İÇİNDE HAVA NASIL OLACAK?

 

Van'da gün içinde hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 20 derece olması bekleniyor. Gün ortasında havanın sabah gibi açık ve 28 derece, gün boyunca açık olacak olan hava akşam saatlerinde açık 24 derece, gece açık ise 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

Alınan bilgilere göre Van için 5 günlük hava durumu tahmini ise şöyle olacak; Bugün için açık ve sıcaklık 28 derece. 30 Temmuz 2024 Salı hava durumu açık, güneşli, sıcaklık 29 derece. 31 Temmuz 2024 Çarşamba hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 31 derece. 1 Ağustos 2024 Perşembe hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 30 derece. 1 Ağustos 2024 Cuma hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 31 derece olacak.

 

 

Muhabir: Yeşim Aşan