Van Haber

Van’ın 6 ilçesi karanlıkta kalacak, tarih ve saatleri açıklandı

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında perşembe günü elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Abone Ol

Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın 6 ilçesinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. işte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri….

İPEKYOLU

Bahçıvan, vali mithat bey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Alipaşa, bahçıvan, vali mithat bey mahallelernde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Alipaşa mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Üçdoğan, evinli mezrası, yaya mezrası, çepkenli, kayrakdere mezrası, kızgınkaya mezrası, tarımcık mezrası, bükülmez mezrası, bükülmez mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Yeşilova mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, örene, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, görüşlü, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Aşağımollahasan, sugeçer, yukarıayazca mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Ağaçören, ağırkaya, çubuklu, evbeyli, gözütok, kardoğan, kekiksırtı, köycük, mağara, söğütlü, ulupamir, uncular,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Irgatlı mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Çobanoğlu, çomaklı, gedelova, gölyazı, kozluca, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Dereüstü mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Beşçatak, değirmenköy, karpuzalanı, kavuncu, köşebaşı, sarmaç,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Babacan, balaklı, fevzi çakmak, kandahar, şehitmehmetbey, yenişehir mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.