Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Van Spor FK, yeni yönetimini belirledikten sonra yerel ve ulusal basında yer alan gazetecilerle bir araya geldi. Yeni yol hartasını açıklayan Başkan Temel, Vanspor’a gönül verdiğini belirterek Vanspor’u hak ettiği noktaya getireceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Van Spor FK, yeni yönetimini belirledikten sonra basınla buluştu. Yeni yol hartasını açıklayan Başkan Temel, Vanspor’u hak ettiği noktaya getireceklerini söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, önceki gün yeni başkanını seçti. Olağanüstü genel kongrede tek aday olan Erol Temel başkan olurken, yeni yönetim de belli oldu.  Yeni yönetim ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya gelen bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kentte bulunan bir otelde düzenlenen programda konuşan yeni başkan Temel, “Yeni yönetimimizle beraber Vanspor’a heyecan katıp hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 “HEP BİRLİKTE VANSPOR OLALIM”

Resmi olarak dün başladıklarını ifade eden Erol Temel, “15 gün önce göreve gelmiştik. Resmi olarak da dün itibariyle başlamış olduk ve yeni yönetimimizi kurduk. Her ne kadar istifa sürecimiz olsa da hiçbir zaman Vanspor’dan kopmadık. Bizler Vanspor’a gönül vermiş insanlarız. Yeni yönetimimizle beraber Vanspor’a heyecan katıp hak ettiği yere getireceğiz. Hepimiz biriz, hep birlikte Van Spor olalım. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir. Bizler bu eksiklikleri giderebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” İfadelerini kullandı.

VANSPOR’UN BORCU NE KADAR?


Kulübün mevcut borç durumuna ilişkin sorulan soruyu yanıtlayan Temel, “Bizden önce bir kongre yapıldı ve o kongrede 41 milyonluk bir borç ibra edildi. Şuanda sadece o 41 milyonu biliyoruz ama önümüze ne çıkar henüz bilmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“8 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”


Yapılan ve yapılması planlanan iç ve dış transferlere ilişkin konuşan Sportif Direktör Ahmet Bilici ise “Vanspor’a en iyi katkıyı sunacak, geçmişteki başarıları, oyun mantalitesi ve fikirlerimizin uyuştuğu en iyi hocanın Tahsin Tam olduğuna karar verdik. Hocamızla beraber yaptığımız istişareler doğrultusunda dış transferde neler yapabilirizi konuştuk. Başkanımızın açıkladığı gibi 4 oyuncuyla şuan anlaşmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte takımımızın şampiyonluğuna etki edebilecek bir kadro oluşturmak için çok sıkı çalışıyoruz. Şuanda da görüştüğümüz 8 tane futbolcu var anlaşma aşamasına geldiğimiz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Taraftarı da çok memnun edecek şehri de heyecanlandıracak transferler yapacağız. Ama bunu yaparken de kulübün içindeki dengeyi koruyarak yapacağız.” diye belirtti.

İŞTE VANSPOR’UN ANLAŞTIĞI İSİMLER


Vanspor’da geçen sezon forma giyen 9 futbolcuyla yeniden anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. O isimler şöyle: Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Alpay Koçaklı, Muhammed Ali Doğan, Kerem Çağatay, Ahmet Eren, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Cantuğ Temel. Ayrıca forvet, sol stoper sol bek, orta saha, 8 numara ve bir tane kanat oyuncusu olmak üzere 8 transfer daha yapılması planlanıyor.

Son Dakika! Çaldıran'da Öğrenci Servisi Şarampole Devrildi Son Dakika! Çaldıran'da Öğrenci Servisi Şarampole Devrildi

Program, sorulan soruların ardından sona erdi.

Muhabir: Adil Harmancı