Van Haber

Vanspor Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

Lige çok iddialı ve yüksek bütçeli bir kadro kurarak başlayan Vanspor, son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle hedefinden oldukça uzaklaştı.

Abone Ol

Lige çok iddialı ve yüksek bütçeli bir kadro kurarak başlayan Vanspor, son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle hedefinden oldukça uzaklaştı. Teknik direktör değişikliğinden sonra yükselişe geçmesi beklenen Vanspor, yeni teknik direktör Ümit Bozkurt ile birlikte 5 puan kaybetti. Son olarak ligin zayıf takımlarından Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan Van ekibi, rakibin 2. yarının tamamını 10 kişi oynamasına rağmen üstünlük sağlayamadı.

Maç Detayları:
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan karşılaşmada Vanspor, deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip, 16. dakikada Ömer Faruk'un attığı golle öne geçti. Ancak Arnavutköy Belediyespor, Muhammet Eren'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalınca Vanspor, ikinci yarıda oyunu dengelemek için fırsatlar buldu.

55. dakikada Yusuf Abdioğlu'nun attığı golle Vanspor, durumu 1-1 eşitledi. Maç boyunca karşılıklı mücadeleler ve takımların çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.