Van'da trafiğe kayıtlı araç sayısı açıklandı: araç çok, park edecek yer yok Van'da trafiğe kayıtlı araç sayısı açıklandı: araç çok, park edecek yer yok

Vanspor, evinde oynadığı Erbaaspor maçında 2-1’lik skorla mağlup olarak zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşadı. Geçtiğimiz hafta Arnavutköy Belediyespor ile berabere kalan Vanspor, bu hafta da galibiyet alamayarak şampiyonluk hedefine yaklaşamadı.

Maçın ikinci yarısında  Fuat Bavuk’un 58. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Vanspor, kısa süre sonra Erbaaspor’un etkili ataklarına karşılık veremedi. 68. dakikada Oktay Balcı’nın ve 73. dakikada Mehmet Sıddık İstemi’nin golleriyle Erbaaspor maçı çevirdi ve 3 puanı alarak Van’dan döndü.

Vanspor, bu karşılaşma ile birlikte 3 puanlık hedefinden uzaklaştı. Sezon başında zirve hedefiyle yola çıkan Van ekibi, son 2 maçında yaşadığı puan kayıplarıyla hedeflerinden giderek uzaklaşıyor.

Yeni teknik direktör Ümit Bozkurt ile birlikte, kadrosunda güçlü oyuncular bulundurmasına rağmen, son haftalarda istenilen performansı sergileyemeyen Vanspor, bir an önce toparlanıp hedeflerine yaklaşmak için mücadele edecek.

54643465784893

Muhabir: Halit Aydın