Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı gurupta yer alacak olan Vanspor'un göğüs sponsoru belli oldu.

Vanspor Futbol kulübü, 2024-2025 futbol sezonu için hazırlık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp bir yandan yeni döneme hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da maddi kaynak çalışmalarını yürütüyor.

İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı

Bu bağlamda hem isim sponsorlarını hem de göğüs sponsorlarını kamuoyula paylaştı. İsim sponsorunu sosyal medya hesaplarından paylaşan kulüp hemen ardından göğüs sponsorunu da açıkladılar. Yapılan açıklamada Kırmızı-Siyah takımın bu sezonda göğüs sponsoru 'Turgut Fırat' olacak.

Vanspor Futbol Külübü'nün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde;

Vanspor olarak, forma göğüs sponsorumuzun iş insanı ve yol arkadaşımız Sayın Turgut Fırat olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Van şehrine ve Vanspor'a olan desteğiyle tanınan Sayın Fırat, kulübümüzün geleceğine katkı sağlayarak takımımızın başarısını daha ileriye taşımak için önemli bir rol üstlenecektir. Yeni sezonda, formalarımızın üzerinde gururla taşıyacağımız Turgut Fırat ismiyle, Vanspor'un başarısını artırmaya ve taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere ulaşmaya kararlıyız. Sayın Turgut Fırat'a katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz.

Muhabir: Adil Harmancı