2024-2025 sezonu TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Vanspor'un yeni isim sponsoru belli oldu.

Van’da Filistin İçin Destek Yürüyüşü Van’da Filistin İçin Destek Yürüyüşü

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı gurupta yer alan Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezon için bir yandan  hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da maddi kaynak sağlama çalışmaları yürütüyor.Bu bağlamda Vanspor Futbol Kulübü'nün önümüzdeki sezonda isim sponsoru Çaldıranlı İş İnsanı Nazım Karakoç'un markası olan 'Artı Değer İnşaat' olacak.

Kulüp, sosyal medya hesaplarında Vanspor'un yeni dönem için isim sponsorunun 'Artı Değer İnşaat' olacağını belirtip Nazım Karakoç'a teşekkür etti.

Vanspor Kulübü'nün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım şöyle; 

"Vanspor Futbol Kulübü olarak, futbol takımımızın isim sponsoru "Artı Değer İnşaat firması ile iş birliğine girdiğimizi duyurmaktan  büyük mutluluk duyuyoruz. Van şehrine ve sporun gelişimine olan katkılarıyla tanınan Artı Değer İnşaat, kulübümüzün büyümesine ve başarısına önemli bir destek sağlamaktadır.

Bu değerli sponsorluk anlaşması, takımımızın sadece finansal açıdan değil, aynı zamanda performans ve motivasyon açısından da güçlenmesini sağlayacaktır. Artı Değer İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Vanlı iş insanı Sayın Nazım Karakoç'a bu anlamlı katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Artı Değer ismiyle birlikte, Vanspor olarak yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.''

Muhabir: Güneş Karabulut