Van Haber

VASKİ'den Önemli Uyarı: Su Kesintisi Yaşanacak!

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, İpekyolu İlçesi'ne bağlı beş mahallede ani bir arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamaya Göre 5 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, İpekyolu İlçesi'ne bağlı beş mahallede ani bir arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

VASKİ'den yapılan açıklamaya göre, İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Samancılar Mevkisi'nde bulunan 500'lük isale hattında meydana gelen ani arıza nedeniyle, 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 10:00 ile 15:00 arasında Sıhke TOKİ, Beyüzümü, Yalımerez, Hamurkesen ve Kıratlı Mahallelerinde zorunlu su kesintisi uygulanacak.

VASKİ, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, su kesintisinin hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Arızanın onarılmasıyla birlikte su hizmetinin tekrar sağlanacağı ifade edildi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerektiğini vurgulayan VASKİ, su kesintisi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

VASKİ Genel Müdürlüğü'nün Açıklaması Şöyle:

"İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Samancılar Mevkisi'nde bulunan 500'lük isale hattımızda meydana gelen ani arıza nedeniyle; Sıhke TOKİ, Beyüzümü, Yalımerez, Hamurkesen ve Kıratlı Mahallelerinde 8 Temmuz 2024 Pazartesi saat 10:00-15:00 arasında zorunlu su kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak çalışmanın hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Meydana gelen ani arızanın onarılmasıyla birlikte sular verilecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerekmektedir. Bilgilerinize kamuoyuna saygıyla duyurulur."