Van Haber

Yamaç paraşütü tutkunları Van semalarında

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ilçenin doğal güzelliklerini ve yamaç paraşütü potansiyelini tanıtmak amacıyla Van Gölü manzarasında yamaç paraşütü uçuşu yaptı.

Yamaç paraşütü tutkunları, Van'ın Erciş ilçesinde, Van Gölü manzarasında farklı bir uçuş deneyimi yaşadı. Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ilçenin doğal güzelliklerini ve yamaç paraşütü potansiyelini tanıtmak amacıyla Van Gölü manzarasında yamaç paraşütü uçuşu yaptı.

Kaymakam Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, sporcuların da yer aldığı 15 kişilik bir grupla birlikte, Çelebibağ Mahallesi’ndeki Madavank Tepesi’nden Tandem uçuşu gerçekleştirdi.

Kaymakam Karaloğlu, "Arkadaşlarımızla Madavank Tepesi'nden gerçekleştirdiğimiz uçuşla Van semalarında süzüldük. Erciş’imizi bir turizm merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Farklı aktiviteler ve sportif faaliyetlerle ilçemizi daha da geliştirmek istiyoruz. Bu alanın uçuşseverlere daha iyi hizmet sunması için elimizden geleni yapacağız," dedi.

Bu uçuş, Erciş’in tanıtımına katkı sağlamayı amaçlarken, bölgenin turizm potansiyelinin artırılması için yapılan çalışmalara dikkat çekti.