Van Defterdarlığı Nerede, Nasıl Gidilir? Van Defterdarlığı Nerede, Nasıl Gidilir?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Vanspor Futbol Kulübü 18 Temmuz Perşembe günü yapacağı genel kongre öncesi kapı kapı gezerek kurum amirleri, STK Başkanları, İş insanları ve vatandaşları destek vermeye davet ediyor.

ACNTurk Vanspor Futbol Kulübünde yeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz dönem Feyat Kıyak başkanlığında birinci lig yoluna kadar uzanan ve Esenler Erokspor’un yaptığı haksızlıklar nedeniyle birinci lig hayalini gerçekleştiremeyen Vanspor FK yeni sezonda Erol Temel başkanlığında birinci lig hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Vanspor’a destek çağrısında bulunan Temel yönetim kurulu ile birlikte kentte hizmet veren Kurum ve kuruluş amirleri başta olmak üzere, Oda ve STK Başkanları, İş insanları ve vatandaşları birlik ve beraberliğe davet etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Van İl Sağlık Müdürlüğü, “Vanspor FK Başkanı Erol TEMEL , Başkan Yardımcıları Halil PEKTAŞ, Gürgin KENT ve Genel Sekreter Gökhan HANOĞLU , İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Muhammed TOSUN' u makamında ziyaret etti” ifadelerine yer verdi.

“BAŞARILAR”

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu ise, “Van’ımızın ve Bölgemizin en büyük değeri olan gençlerimiz, gerçekten yediden yetmişi gece gündüz Vanspor aşkı ile oturup kalkıyor. Gençlerimizin arzuları Vanspor’un 1. ligde olması.  Bugün 18.07.2024 tarihinde saat 18:00’da gerçekleşecek kongreye davet ve Vanspor geleceği adına yeni seçilecek yönetim kurulumuz istişare için beni ziyarette bulundular. Bende Vanspor geleceği adına gereken ne varsa kendileri ile istişare ettim. Bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Güneş Karabulut