Spor

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ligde ikide iki yaptı

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Nilüfer Belediyespor Eker’i konuk etti.

Abone Ol

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Nilüfer Belediyespor Eker’i konuk etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Takım, ligde ikide iki yaptı. Karşılaşmanın setleri; 25-23, 32-30, 25-18 tamamlandı. Ana Cristina De Souza 18, Magdalena Stysiak 16, Eda Erdem 15 sayıyla maçtaki en skorer isimler oldu.

Takım ısınmaya Meme Kanseri Farkındalık Ayı için özel olarak hazırlanmış tişörtlerle çıktı.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda taraftarlarımızın tribünleri doldurduğu karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hulusi Belgü, Fethi Pekin, Hüseyin Bozkurt, Rıfat Perahya ve Alper Alpoğlu da izledi.

Fenerbahçe Medicana mücadeleye Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Ana Cristina, Bojana Drca, Magdalena Stysiak, Meliha Diken altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.

Konuk takım ilk sete 4-0'lık seriyle başlasa da ilerleyen bölümlerde Ana Cristina’nın sayılarıyla oyuna ağırlığını koyan ve skor üstünlüğünü ele alan Sarı Melekler, 25-23'lük skorla karşılamada 1-0 öne geçti. İkinci sete de istediği başlangıcı yapamayan Takımımız, 14-8 ve 20-15 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yaparak seti 32-30 kazandı ve 2-0 öne geçti. Üçüncü seti rahat bir oyunla 25-18 kazanan Sarı Melekler, mücadeleden 3-0 galip ayrılarak, ikide iki yaptı.

Fenerbahçe Medicana, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Finali’nde 16 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak.