Van Haber

Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı Başlıyor!

Van Fuar ve Kongre Merkezi, 25 Ekim Cuma günü yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalarla kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Van Fuar ve Kongre Merkezi, 25 Ekim Cuma günü yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalarla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 10. kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 25 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ

Anadolu’nun dört bir yanından gelen yöresel tatlar ve el emeği ürünler, bu yıl da Van’da buluşuyor. Fuarda, İzmit pişmaniyesi, Karadeniz peynirleri, Gümüşhane pestil ve kömesi, Çankırı tuzu, Afyon sucukları gibi özel lezzetlerin yanı sıra tekstil, takı, el sanatları, hediyelik eşya ve züccaciye ürünleri de sergilenecek.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Fuara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla, fuar süresince her gün Beşyol mevkiinden her saat başı ücretsiz servisler kalkacak. Ziyaretçiler, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’ne rahatça ulaşarak alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilecek.

ETKİNLİK HAKKINDA

Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen üreticileri tüketicilerle buluşturmayı hedefliyor. Hem yerel ekonomiye katkı sağlayan hem de kültürel mirası tanıtan bu fuar, Vanlılar ve çevre illerden gelen misafirlerin yoğun ilgisiyle her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. Kapılarını 3 Kasım Pazar günü kapatacak olan fuara tüm halkımız davetlidir!