Van Valisi Ozan Balcı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı.

Öğrencilerin geçişi, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende konuşan Balcı, "Van Yüzüncü Yıl Üniversitemizin öğrencilerinin bu güzel gününde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Dereceye giren, mezun olan, hayat yolculuğuna yeniden başlangıç yapacak bütün öğrencilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşantılarında sağlık, afiyet diliyorum. Ayrıca öğrencilerimizin yetiştirilmesinde büyük katkısı olan, fedakarlık gösteren hocalarımıza, akademisyenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarını her alanda destekleyen velilere de müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah gençlerimiz bundan sonra da nice nice başarılara imza atar. Mezuniyet töreninin Van Yüzüncü Yıl Üniversitemize, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Balcı, daha sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ile üniversite lisans birincisi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Alisya Asya Yılmaz'a başarı belgesi ve plaketini verdi.

Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi

Vali Yardımcısı / Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, kurum müdürleri, üniversite personeli ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı mezuniyet programı, halk oyunları ve kep atma töreniyle son buldu.

Muhabir: Yeşim Aşan