Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında 24 Ekim Çarşamba günü yarın elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Son Dakika: Van’da deprem oldu! Son Dakika: Van’da deprem oldu!

Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın 8 ilçesinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. İşte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri…

ERCİŞ

Çelebibağı , örene, görüşlü mahalleleri ile bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Çiçekli bakımlı mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Güleçler , dikenli, taşdönderen ve yurtbaşı mahalleleri ile yurtbaşı taş ocağında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Kandahar mahallesi ve fevzi çakmak mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Göze köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Sarıköy mahallesi ,üçevler mezrası ve kadirhanoğlu mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Salihiye ve vanyolu mahalleleri ile bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Gedikbulak, halkalı, kumluca ve yaylıyaka mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Çobanoğlu, çomaklı, gendelova, gölyazı, kozluca ve yalnızağaç mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Dereüstü mahallelesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Şabaniye mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Bostaniçi ve karpuzalan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Akköprü mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Bostaniçi, esenler, vali mithat bey ve yeni mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Babacan, balaklı, fevzi çakmak, kandahar, şehit mehmet bey ve yenişehir mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Bahçıvan ve vali mithat bey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇALDIRAN

Çaldıran tüm köyler , recep tayyip erdoğan ve kışla mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Halit Aydin