Van'ın İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, mahalledeki sorunlar için Belediyeye sitem ederek, dilekçelerine verilen yanıtlardan tatmin olmadığını ve sorunun çözülmediğini belirtti.

Van’ın İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, mahallede yaşanan sorunlar nedeniyle Belediyeye yönelik sitemde bulundu. Sağlam, yaşadığı sıkıntıları çözmek için defalarca yetkilileri ziyaret ettiğini ve dilekçelere verilen yanıtlardan tatmin olmadığını ifade etti. Sağlam, dilekçelerine verilen geri dönüşlerin ve taleplerin sonuçlandığı belirtilmiş olmasına rağmen, çözüm bulamadığını belirterek, “İnsan aklıyla alay mı ediyorsunuz?” dedi. Sorunun 2 yıl öncesine dayandığını vurgulayan Sağlam, yapılan asfalt çalışmalarının ardından müteahhitin parasını aldığını, ancak yapılan yanlış asfalt yüzünden halkın mağdur olduğunu söyledi. Çözüm üretilmediğini ve yetkililerle muhatap olamadığını ifade eden Sağlam, mühendislerin ölçüm yapıp yapmadığını sorguladı ve yanlış işleme neden onay verilip para ödendiğini sordu.

Van'daki '32 Viraj' tarih olacak Van'daki '32 Viraj' tarih olacak

Siyaset yapmadığını, taraf olmadığını ve halk tarafından temsilci olarak seçildiğini belirten Sağlam, seçim öncesinde çözülmeyen sorunların şimdi de çözülmediğini ifade etti. Yetkisi burada bittiğini, belki bir dahaki seçimde Belediye Başkanı olarak seçilirse sorunların çözülebileceğini belirtti. 2022’de verdiği dilekçelere ulaşamadığını ve ekran görüntülerini paylaşmayı planladığını ekledi. Yüzlerce kez şahsen gittiğini ve her kapıyı çaldığını, ancak oyalama taktikleriyle karşılaştığını ve başkanların yanlış bilgilendirildiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Yeşim Aşan